H.-Hartcollege gaat weer internationaal! 54 x 2 = 108 leerlingen betrokken!

Vorige week hadden wij 54 buitenlandse leerlingen op bezoek uit 4 verschillende landen. Samen met evenveel Vlamingen en onder leiding van een groep enthousiaste leerkrachten hebben we een heel mooi programma uitgewerkt. Rond het thema "We are the city" werkten de leerlingen in groepjes hun project verder uit. Proficiat aan de leerlingen van Pamplona (SP), Montesarchio (IT), Vasa (FIN) en Bergen (N). De leerlingen schreven elke dag een kort verslagje van hun ervaringen. Je vindt het samen met wat foto's door hierboven op het logo van de stad te klikken. 


Excursie Gent 3des

In de lessen geschiedenis van het derde jaar wordt er vooral rond de Middeleeuwen gewerkt. Om die periode weer tot leven te brengen, trokken de leerlingen onder leiding van een ervaren gids het historische stadscentrum van Gent in. Naast de vele gebouwen, markten en monumenten (Gravensteen, Sint-Baafskathedraal, Jacob van Artevelde op de vrijdagsmarkt, het Lam Gods, de Korenlei...) kwamen vooral de oude verhalen weer spontaan opborrelen!


Activiteiten en foto's 2014-2015

Door op een foto te klikken, kan je meer informatie vinden over activiteiten of uitstappen die we in de loop van dit schooljaar organiseerden. Je vindt er ook alle fotoreportages terug. Veel leesplezier!

 
 
 

Heilig-Hartcollege - Stationsstraat 85 - 8790 WAREGEM - T 056 60 17 07 - F 056 60 86 88 - info@collegewaregem.be

© 2012 Heilig-Hartcollege Waregem

Created by Pixular