Zuid-Afrika in Waregem (2)

Ook dit jaar zijn weer enkele leerlingen uit Zuid-Afrika op bezoek in Waregem. Samen met onze leerlingen ontdekken ze ons land en enkele buurlanden. Voor zowel onze Zuid-Afrikaanse gasten als onze leerlingen een ongelofelijke ervaring. Ondertussen is de eerste groep terug naar Zuid-Afrika en is een tweede groep aangekomen voor een nieuw avontuur. Geniet mee van hun ervaringen door te klikken op de foto. 


Sportdag 3de graad

Ook onze leerlingen van de 3de graad leefden zich uit tijdens een alweer schitterende sportdag. Een reeks proeven en uitdagingen stonden klaar! Bekijk foto's van hun sportieve dag.


Biotoopstudie 1stes

In het kader van natuurwetenschappen trekken onze eerstejaars erop uit als echte wetenschappers om de fauna en flora rond de spoorwegberm te onderzoeken en te analyseren. Enkele klassen hebben deze excursie reeds achter de rug. Geniet mee van hun uitstap!


Oud-leerlingendag

Ben je 5, 10, 15, 20 of misschien zelfs 25 of 30 jaar geleden aan het H.-Hartcollege afgestudeerd? Dan nodigen wij jou en je partner heel van harte uit op onze OUD-LEERLINGENDAG van zaterdag 11 oktober 2014 om 17 uur. 

We beginnen met een gezellig aperitief en fijne hapjes. Nadien staat de school voor jullie open. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • samen met je oud-klasgenoten herinneringen ophalen door je vroegere klaslokalen te (be)zoeken
  • het HHC te exploreren en te ervaren hoe het College er anno 2014 uit ziet
  • foto's en filmpjes van vroeger te bekijken
  • nadien in de bar van de sportzaal samen een bakje friet eten... 

We sluiten af rond 22 uur. Wil je erbij zijn en ben je nog niet ingeschreven? Schrijf dan 8 euro per persoon over op rekening BE34 4682 1001 7190 (KREDBEBB) van het H.-Hartcollege over. Start aan de sporthal! Tot dan?

Heilig-Hartcollege - Stationsstraat 85 - 8790 WAREGEM - T 056 60 17 07 - F 056 60 86 88 - info@collegewaregem.be

© 2012 Heilig-Hartcollege Waregem

Created by Pixular