Oud-leerlingendag editie 2014: excellente ervaring!

Traditiegetrouw organiseren we de 2de zaterdag van oktober onze oud-leerlingendag. Op 11 oktober 2014 was het de 7de editie. Het was weer een warme en magnifieke ervaring. 

Het begon met een gezellig weerzien bij een uitgebreide aperitief. Met onze werkgroep hadden we onze sportzaal omgebouwd tot ongetwijfeld de mooiste feestzaal van Waregem. 

We mochten alles samen meer dan 650 mensen verwelkomen: het was een toffe ervaring met ongelooflijke herinneringen aan de Collegetijd van 5, 10, 15, 25 of 30 jaar geleden. Ook de 6 GL van 30 jaar geleden (moment waarop het Sint-Paulusinstituut van de Paters fusioneerde met het HHC) was quasi voltallig aanwezig. Er werd veel gelachen, lekker gegeten (frietjes à volonté) en het deed enorm veel deugd elkaar weer te zien! Op naar de volgende editie, tweede zaterdag van 2015!

Een citaat uit een mailtje van een tevreden oud-leerling: "De ontvangst zaterdag was in één woord “TOP”. Ik was heel erg onder de indruk van de dynamiek die jullie aan de dag leggen om telkens opnieuw kwalitatief onderwijs af te leveren, op maat van de leerlingen, in een steeds sneller veranderende maatschappij. Ook mijn vrouw Siska, die geen verleden in het college heeft, vond het allemaal heel bijzonder. Dus, kort samengevat, doe zo verder!"

 
 

Voor meer afbeeldingen - klik hier.

Heilig-Hartcollege - Stationsstraat 85 - 8790 WAREGEM - T 056 60 17 07

© 2012 Heilig-Hartcollege Waregem

Created by Pixular