Hakuna Matata

In het H.-Hartcollege hebben we aandacht voor waarden: we proberen ze voor te leven en te integreren in het schoolleven van elke dag.  

  • in ons project gaat veel aandacht naar respect, netheid, stiptheid en een correct en beleefd gedrag. Het is voor dit en de volgende schooljaren een belangrijk aandachtspunt.
  • * de aandacht voor waardenvol onderwijs krijgt elk jaar een concrete uitwerking via de werkgroep HAKUNA MATATA die een aangepast jaarthema uitwerkt voor elke periode van het schooljaar. Voor dit schooljaar is het thema:CHECK IT!
  • * we beginnen onze dag met een korte bezinning en organiseren allerhande initiatieven ten voordele van bv. Broederlijk Delen, de Damiaanactie, Welzijnszorg of specifieke activiteiten voor een bepaald goed doel. Dit zijn belangrijke ankerpunten in ons project waarbij we vensters openen op de wereld.
  • ook dit jaar leggen we onze handen samen voor het project EEN HART VOOR C. C voor college, maar ook voor Celeste, een leerlinge die op het einde van het 4de jaar de strijd tegen kanker verloren heeft.

 

De werkgroep HAKUNA MATATA bestaat uit een hele groep ge├źngageerde leerkrachten, opvoeders en medewerkers die met de inzet van heel hun persoon de belangrijke waarden willen vertalen.

Created by Pixular