1.800 maal bedankt!

21/05/2019

Maandag hebben leerlingen  en leerkrachten directeur Jean-Marie Noreillie  uitgewuifd. Na bijna 20 jaar neemt hij afscheid als algemeen directeur van onze campus. Hij is nu voltijds coördinerend directeur van de Sint-Paulusschool, de scholengroep waar wij deel van uitmaken.

Zoals wellicht bekend is Jean-Marie sinds dit schooljaar voltijds coördinerend directeur van de Sint-Paulusschool, de overkoepelende groep van de katholieke secundaire scholen uit Anzegem, Avelgem in Waregem. Een belangrijke taak met oog op de toekomst van het onderwijs in onze regio, die dan ook niet meer te combineren viel met de taak van algemeen directeur van het college. Dat betekent dat we sinds september een nieuwe campusdirecteur hebben, Philip Demuynck. Hij heeft in de loop van het schooljaar de taken  overgenomen. En nu is de tijd gekomen om afscheid te nemen van Jean-Marie als algemeen directeur van ons college en hem vooral te bedanken. Hij heeft de school in bijna 20 jaar tijd fors laten groeien en heeft ze omgebouwd tot een moderne leef- en leeromgeving voor de 1.800 leerlingen en 200 personeelsleden. Maandag hebben de leerlingen  directeur Noreillie al uitgewuifd. Ze hebben voor hem gedanst en gezongen.  Zaterdag 25 mei 2019 is dan het officiële afscheid.
 

Lees ook het artikel in Het Laatste Nieuws en KW!

Andere activiteiten

360° rondje College

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa