Scholengemeenschap Sint-Paulus

Aftellen naar 2 september

20/08/2019

Op maandag 2 september begint het nieuwe schooljaar. Achter de schermen werkt het hele team van Campus College al volop aan de voorbereiding van dat nieuwe schooljaar. We zijn er (bijna) helemaal klaar voor!

Een zomer vol werken

Tijdens de zomer hebben de aannemers, bouwheren en architecten alvast niet stilgezeten. De ultramoderne lokalen in onze nieuwbouw Diderot zijn af. Ook de nieuwe meubels en technische snufjes zijn geleverd en geïnstalleerd, klaar om op 2 september in gebruik genomen te worden. Intussen schieten de grondige verbouwingswerken in onze schoolkeuken en op het internaat goed op. Tegen eind september kan ons keukenteam weer aan de slag in de nieuwe keuken om er weer elke dag meer dan 1.700 verse, gevarieerde en vooral heel lekkere maaltijden te bereiden. Ook de renovatie van ons internaat en de bouw van een nieuwe, gezellige woonkamer voor de internen zit op schema.

 

Praktische afspraken voor onze (nieuwe) leerlingen

 

Handboeken en sportkledij​

De handboeken die de leerlingen op school bestelden, kunnen ze komen afhalen op donderdag 29 augustus (van 14 tot 19 uur) of vrijdag 30 augustus (van 8.30 tot 12 uur) in ons schoolrestaurant, Midi 1. De sportkledij kunnen ze in ons technieklokaal Panamarenko aankopen. Zowel contante betaling en betalen met Bancontact is mogelijk. Internen We verwachten de internen en hun ouders voor een eerste infovergadering op donderdag 29 augustus om 19 uur in het Auditorium A. Demedts. Hier kan je kennismaken met het schoolteam (directieteam, internaatsbeheerder en het team van internaatopvoeders). Je kan je spullen binnenbrengen op donderdag 29 augustus (van 14 tot 18.30 uur) of vrijdag 30 augustus (van 8.30 tot 12 uur).

 

Maandag 2 september - start schooljaar​

We starten het schooljaar op maandag 2 september. De leerlingen uit het eerste jaar heten we van harte welkom vanaf 8 uur en we beginnen om 8.25 uur. De klastitularis en onze peters en meters verwelkomen hen op de speelplaats van de eerstejaars (inkom via de poort in de Olmstraat). Ze maken kennis met hun klasgenoten, klastitularis en de opvoeder.

Soms krijgen we de vraag wat een leerling moet meebrengen op deze eerste schooldag. Handboeken zijn zeker nog niet nodig, schrijfgerei volstaat. Op deze eerste schooldag is er alleen les in de voormiddag. Daarna voorzien we voor alle eerstejaars een gratis middagmaal en is de school helemaal van hen voor een leuke spelnamiddag.

 

Dinsdag 3 september​

Vanaf 3 september gaan we van start met de gewone uurregeling. We verwachten de leerlingen dan op school tegen 8 uur. Om 16 uur gaan alle leerlingen naar huis en is de eerste schooldag afgelopen.

Andere activiteiten

Wegwijsdag 4

Wegwijsdag 3

Wegwijsdag 2

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa