Bezoek onze campus (virtueel)

26/01/2021

Stel al je vragen tijdens een webinar met directie en leerkrachten, volg online een les mee in het eerste jaar en indien mogelijk weer individuele rondleidingen per gezin. Verneem hier alles over onze informatiemomenten voor leerlingen uit het zesde leerjaar en hun ouders.

Door de coronacrisis kunnen we onze klassieke infodagen niet organiseren. We vinden het spijtig dat we jullie zo niet kunnen verwelkomen:

 

 

 

 

Coronaveilige infomomenten

 

Maar geen nood, we werken volop aan coronaveilige alternatieven voor individuele rondleiding per gezin. Binnenkort meer daarover. Hou zeker onze website en sociale media in de gaten. Weten hoe een dag op onze campus verloopt? Bekijk dan zeker eens dit filmpje dat we maakten, nog voor de coronamaatregelen van kracht waren:

 

 

 

campus College

boordevol ambitie - een warm hart - ontdek de wereld

 

Vanuit deze visie gaat ons team elke dag opnieuw op pad met onze leerlingen. We inspireren en motiveren hen om hun talenten te ontwikkelen. We hebben aandacht voor onze leerlingen, zodat ze zich goed voelen op onze campus. En we dagen hen uit om kritische en weerbare jongvolwassenen te worden.

 

Zoals jullie kunnen merken, beste ouders en leerlingen, we staan wel klaar om jullie (virtueel) te verwelkomen op onze campus en jullie te begeleiden en te helpen om de belangrijke stap naar het secundair onderwijs te maken.

 

LEES OOK: studieaanbod eerste jaar campus College

LEES OOK: Wandel virtueel door campus College

 

Welkom in campus College!

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa