Flashbacks

11/10/2021

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober verwelkomden we heel wat oud-leerlingen op onze school. Niet één, maar twee edities dus om het voorbije coronajaar goed af te sluiten...

Beide edities waren een succes: we verwelkomden oud-leerlingen die 5, 10, 15, 20, 25, 30 en 35 jaar geleden afstudeerden, en zelfs daarbovenop een aantal die in 1950 en 1965 het college verlieten. Samen met onze oud-collega's en -directeurs verkenden ze de campus om nog even weer op de schoolbanken een paar herinneringen op te halen. De receptie achteraf maakte de tongen nog wat losser en de straffe verhalen van toen zorgden ervoor dat iedereen heel enthousiast en dankbaar was. Een dikke merci voor het vele voorbereidend werk achter de schermen, de grote hulp op vrijdag en zaterdag en de vele helpende handen bij de collega's en erecollega's. Save the date alvast voor volgend jaar: 8 oktober 2022!

 

Andere activiteiten

FOTOVERSLAG 1 september

Schooljaar '21-'22, u was fantastisch!

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa