FOTOVERSLAG: Het ga jullie goed!

01/07/2020

Dinsdag 30 juni hebben we onze zesdejaars uitgewuifd: feestelijk en coronaproof. We wensen onze meer dan 270 laatstejaars veel succes bij alles wat ze in de toekomst gaan doen en kijken er nu al naar uit om ze terug te zijn tijdens hun eerste oud-leerlingendag in 2025.

De regen en coronamaatregelen hebben ons niet afgeschrikt om van de diploma-uitreiking een feestelijk afscheidsmoment te maken. De proclamatie vond niet plaats in grote groep, maar in de eigen klasbubbel. In besloten kring met de leerlingen, de klastitularis en de ouders. Onze nieuwe oud-leerlingen kregen een afstudeerdoos met daarin gepersonaliseerde gadgets om met plezier te kunnen terugblikken op hun collegetijd. Na afloop stonden heel wat leerkrachten onze afgestudeerde leerlingen en hun ouders op te wachten in een verkeersvrije Processiestraat om hen uit te zwaaien met een hartverwarmend en oprecht applaus. Het ga jullie goed, oud-leerlingen. En altijd welkom op campus College!

Lees ook: leerkrachten Sint-Paulusschool campus College trotseren regen om zesdejaars uit te zwaaien (Het Laatste Nieuws)

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa