Gezonde lucht in campus College

07/09/2020

Met steun van het stadsbestuur krijgt elke Waregemse school twee CO2-meters om de luchtkwaliteit in de klaslokalen te meten. Onze campus kreeg de eerste meters van ventilatiespecialist Renson.

Er is de voorbije weken al veel over geschreven: in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus is het belangrijk om de klaslokalen goed te verluchten. En daar zetten we als school heel sterk op in. Onze nieuwe lokalen hebben een eigen, modern ventilatiesysteem. In de oudere lokalen maken we er werk van de om de lokalen vaak te ventileren, door ramen en deuren open te zetten en de lucht te laten circuleren. Om nog beter over de goede luchtkwaliteit in de klassen te waken, krijgen we nu van Stad Waregem en het bedrijf Renson twee CO2-meters om de luchtkwaliteit in de klassen te meten. Ook de andere Waregemse scholen krijgen er twee.

 

LEES OOK

Waregem geeft elke school twee CO2-meters (VRT NWS.be)

CO2-meters voor alle scholen (HLN.be)

 

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa