'Ontz(m)ettend bedankt!'

07/10/2020

Op 5 oktober werden alle leerkrachten, opvoeders en administratieve personeelsleden van campus College eens goed in de bloemetjes gezet op de Dag van de Leraar. Dit jaar mochten we zelfs vieren met een heuse vrije dag en een mooie attentie van het oudercomité.

Op campus College worden er bergen werk verzet achter de schermen, vooral met de snelle digitale omschakeling tijdens de coronamaatregelen voor al het onderwijzend personeel. Daarom vonden we dat alle leerkrachten, opvoeders en administratief personeel van campus College dit jaar eens extra mochten verwend worden op de Dag van de Leraar. De facultatieve vrije dag was naast de fijne attentie vanuit directie en de Vriendenkring van collega's een leuke opsteker, en ook het oudercomité deed zijn duit in het zakje. Onder de leuze 'Ontzmettend Bedankt' ontving iedereen een coronaproof bedankingspakket. Bedankt aan alle personeelsleden van campus College om elke dag het beste van zichzelf te geven!

 

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa