Scholengemeenschap Sint-Paulus

Ook wij steunen de boeren in Guatemala

18/03/2019

De inzamelactie van Broederlijk Delen loopt volop. Zoals elk jaar zamelen ook wij met veel plezier geld in tijdens tal van initiatieven op onze school.

Vorige week al hebben we maar liefst 9.000 euro bij elkaar gelopen tijdens de Collegerun, een sportieve trail doorheen de gebouwen van de school. En van de week organiseren we elke morgen een (h)eerlijk ontbijt. We leren niet alleen dat je ook heel lekker kan ontbijten met alleen maar producten die eerlijk vervaardigd worden, maar we zamelen zo ook geld in voor de boeren in Guatemala. In dat land is de meerderheid van de bevolking afhankelijk van de landbouw. Toch hebben de meeste boeren zelf geen grond om groenten en fruit op te telen. Een handvol rijken bezit meer dan de helft van alle landbouwgrond. En daar wil Broederlijk Delen dit jaar iets aan doen!

Andere activiteiten

College in vakantiemodus

Klaar voor de zomervakantie!

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa