Scholengemeenschap Sint-Paulus

Welkom bij Sint-Paulusschool campus College

29/01/2019
Jawel, je leest het goed: na 20 jaar gaan we met alle scholen van de scholengemeen­schap Sint-Paulus in Waregem, Anzegem​ en Avelgem nog meer samenwerken vanuit één visie en één naam. Voortaan zijn we de Sint-Paulusschool met zes campussen. Onze school heet dus voortaan Sint-Paulusschool campus College.
 
Er waait een nieuwe wind door het aanbod van onze scholen. We verankeren onze sa­menwerking door als één school naar buiten te treden. Onze campussen vallen niet alleen onder de verantwoordelijkheid van één schoolbestuur, maar ze worden nu ook aangestuurd door een dynamisch di­rectiecomité onder leiding van de coördi­nerende directeur.
Alle campussen behouden hun eerste graad of bouwen die zelfs uit. Het studie­aanbod van onze zes sterke campussen wordt meer complementair. Elke campus blijft zes jaar secundair onderwijs aan­bieden. 
 

Onderwijsvernieuwing

 
We spelen daarmee in op de onderwijsvernieuwing in het secundair on­derwijs die op 1 september 2019 ingaat. Na een oriënterende eerste graad bieden we, vanaf de tweede graad, acht nieuwe stu­diedomeinen aan waaruit de leerlingen een studierichting kiezen.
 

IN DE PERS:

Veel besproken plan Sint-Paulusschool voorgesteld (Focus&WTV)

schoolhervorming voorgesteld (WRGM1)

Schoolhervorming gaat verder (Het Laatste Nieuws)

 

 

Van harte welkom bij de Sint-Paulusschool!

Andere activiteiten

College in vakantiemodus

Klaar voor de zomervakantie!

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa