Werelddag tegen Armoede

11/10/2019

Donderdag 17 oktober is uitgeroepen tot werelddag van het verzet tegen armoede. We laten deze dag niet onopgemerkt voorbij gaan. Armoede is en blijft een zaak van iedereen en jongeren kunnen een verschil maken door hun engagement.

In de week van 17 oktober kijken wij niet de andere kant op, maar verruimen we onze blik en knopen we mee de strijd aan tegen armoede. In onze tijd is voor veel mensen lang niet alles vanzelfsprekend. Velen leven in financieel moeilijke omstandigheden.

 

Help ons dan ook mee de strijd aan te gaan tegen armoede. Neem op donderdag 17 oktober een verzorgingsproduct (tandpasta, zeep, shampoo…) mee naar school. We verzamelen alles bij het binnenkomen en wat we inzamelen  gaat integraal naar vzw Het Kelderke, een lokaal project in Waregem dat ervoor zorgt dat mensen verschillende keren per week geholpen worden.

 

Bedankt om samen met ons ook jouw blik te verruimen en onze actie warm aan te bevelen. We durven op jullie massale medewerking te rekenen!

 

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa