Activiteiten

Amazing Iceland

6 leerlingen uit 6IN en 6ST zijn op bezoek in IJsland voor het project Crossroads with the Future. Hun bevindingen? Super!

lees meer →

Op stap in Noorwegen

Met nog een tweetal weken voor de grote internationale meeting in België, komen de coördinatoren van het Erasmus-project Crossroads with the Future samen in Noorwegen om er  met de leerlingen dat event voor te bereiden. 

lees meer →

Boeda Express

Op 17 februari vertrok een delegatie leerlingen naar grootstad Boedapest voor het Erasmus+-project TEAM. Volg hier hun avonturen in de stad met het bekendste parlement ter wereld.

lees meer →

Nieuwe ervaringen in Daugavpils

8 leerlingen uit 6HC vertrokken op 27 januari naar Daugavpils in Letland. Wij vroegen hen om ons dagelijks te briefen over hun leerrijk avontuur.

lees meer →

Het Land van Vuur en Ijs

Onze zesdejaarsleerlingen uit 6LW2, 6LE en 6ST zijn nog tot 13 november te gast in Reykjavik. Ze werken daar over de grenzen heen samen met een delegatie uit Sykkylven, Noorwegen aan het Erasmus+-project Crossroads with the Future.

lees meer →

Lowlanders

Onze delegatie in Schotland verkent sinds maandag de Lowlands rond Drumlanrig Castle, bekend van de serie Outlander. 11 leerlingen vertrokken op uitwisseling naar Thornhill, Dumfries. 

lees meer →

Pagina's