kijk . ontdek . beleef

Het H.-Hartcollege is een school met een visie. Vanuit onze leuze ‘kijk . ontdek . beleef’ geven we vorm aan ons boeiend pedagogisch project.

In de kijker

Start To Study: individuele studiebegeleiding voor eerstejaars

zo, 18/02/2018

De overstap  naar het secundair onderwijs is voor veel leerlingen een grote aanpassing. Sommige leerlingen hebben daarbij een extra duwtje in de rug nodig. En dat doen we op onze school door middel van een zeer persoonlijke en individuele aanpak, via ‘Start To study’.

Cambodja direct: volg hier de avonturen van onze leerlingen

di, 06/02/2018

Je ooit afgevraagd hoe het leven eruitziet aan de andere kant van de wereld? Morgen vertrekt een groep van 22 laatstejaars uit ons college samen met 4 begeleiders en dokter Thierry Dalewyn  naar Cambodja. 

uitwisseling mogelijk dankzij opbrengst schoolbal

di, 06/02/2018

Dankzij de opbrengst van het 'Bal van het College' kon het betrokken comité van ouders, leerlingen en oud-leerlingen ook dit jaar een mooi bedrag van 5000 Euro schenken aan de school.
 

'Proeven' van ons college

ma, 22/01/2018

De leerlingen uit het zesde leerjaar maken binnenkort een belangrijke keuze: welke richting willen ze volgen en op welke school. Om hen al even te laten proeven van een dag op het college nodigen we de leerlingen van verschillende lagere scholen uit.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Recente activiteiten


Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.

Toon alle activiteiten