Scholengemeenschap Sint-Paulus

Warm hart. Frisse kijk. Open geest.

Sint-Paulusschool Campus College is een school met een visie. Vanuit onze leuze ‘Warm hart. Frisse kijk. Open geest.’ geven we vorm aan ons boeiend pedagogisch project.

In de kijker

College in vakantiemodus

28/06/2019

We wensen jullie allemaal een leuke, deugddoende en zonnige zomervakantie toe! Ook ons team gaat er straks even tussenuit. TIjdens de zomervakantie is de school open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur, behalve van 11 juli tot en met 18 augustus 2019. Dan is de school gesloten.

Klaar voor de zomervakantie!

28/06/2019

Het is bijna zomervakantie. Onze leerlingen uit het eerste en tweede jaar hebben die alvast goed ingezet met een plezierig dagje in Disneyland Parijs voor de eerstejaars en een avonturendag in de Ijsmolenhoeve voor de tweedejaars.

FOTO- EN VIDEOVERSLAG: het ga jullie goed!

27/06/2019

Woensdagavond hebben we tijdens een plechtigheid afscheid genomen van onze zesdejaars. Proficiat met jullie diploma, jongens en meisjes, geniet van de (lange) vakantie en veel succes in de toekomst!

Technologie werkt!

12/06/2019

Of technologie in de lessen écht leerwinst biedt? Daar wilde onze school samen met twee andere secundaire scholen wetenschappelijk bewijs voor. We dienden zelf onze vraag in bij ITEC, de onderzoeksgroep van Imec aan de KULeuven campus Kortrijk.