kijk . ontdek . beleef

Het H.-Hartcollege is een school met een visie. Vanuit onze leuze ‘kijk . ontdek . beleef’ geven we vorm aan ons boeiend pedagogisch project.

In de kijker

London Calling

07/11/2018

Erasmus zendt zijn  dochters uit. 4 leerlingen uit 6EA en 6TE vertrokken zondag naar het St. Margareth's Institute in Bushey, een traditionele Britse boarding school. De insteek is ons Crossroads with the Future-project, waarbij we digitale tools testen op hun educatieve waarde.

een dag op de werkvloer

18/10/2018

Voor de 13e keer vindt YOUCA Action Day plaats. Een heel aantal leerlingen zet zich opnieuw in voor het goede doel en gaat één dag werken. De opbrengst van deze dag, 50 euro per leerling, gaat naar een project voor en door jongeren van Plan International in Ecuador en enkele goede doelen in België.

Hou 7 november vrij!

17/10/2018

Op 7 november gaan onze leerlingen van het internaat ploggen voor het goede doel. Dat is vuilnis inzamelen terwijl je aan het joggen bent. Ze willen zo geld inzamelen voor Music For Life.

Oud-leerlingendag

14/10/2018

Op zaterdag 13/10 -net voor de verkiezingen- nodigden we de oud-leerlingen van het college uit om een avond 'hun' oude school opnieuw te verkennen. 

TEAM
ZORG
VISIE
KWALITEIT