Scholengemeenschap Sint-Paulus

Warm hart. Frisse kijk. Open geest.

Sint-Paulusschool Campus College is een school met een visie. Vanuit onze leuze ‘Warm hart. Frisse kijk. Open geest.’ geven we vorm aan ons boeiend pedagogisch project.

In de kijker

Onze buren zagen dat het goed was

14/10/2019

Na bijna twee jaar werken stellen we onze nieuwbouw Diderot officieel voor. De werken zijn bijna af en de lessen gaan sinds september al door in de nieuwe, ultramoderne klassen. En dat hebben we gevierd met een feest … voor de buren.

Werelddag tegen Armoede

11/10/2019

Donderdag 17 oktober is uitgeroepen tot werelddag van het verzet tegen armoede. We laten deze dag niet onopgemerkt voorbij gaan. Armoede is en blijft een zaak van iedereen en jongeren kunnen een verschil maken door hun engagement.

Aan de bron

08/10/2019

"There is no Planet B". De wijze woorden van Ban Ki-Moon en meteen de insteek van een Erasmus+-project. Wij stuurden een delegatie leerlingen naar Urspring, Schelklingen, de heimat van het project om er samen met Estse leerlingen rond het project te werken. 

Op expeditie aan de Russische grens

02/10/2019

There is no Planet B. Een trieste waarheid en meteen ook het uitgangspunt van een lopend Erasmsu+-project. De startmeeting daartvoor gaat door in Tartu, Estland, en een delegatie uit 6EC tekent meteen present.