AFTERMOVIE: herbeleef de opening van onze sportspeelplaats

20/02/2018

Hoog bezoek dinsdagmorgen 20 februari op onze school. We mochten Vlaams minister Hilde Crevits en het stadsbestuur verwelkomen.  Ze kwamen onze nieuwe speelplaats inhuldigen en de symbolische eerste steen leggen voor onze nieuwbouw Diderot.

.

(met dank aan Focus&WTV en Drone Media by Modis)

Veel volk dinsdagmorgen op het college: alle leerlingen, het directeurteam, leerkrachten en opvoeders hebben de nieuwe sportspeelplaats feestelijk ingehuldigd. Op passende wijze, met sportdemonstraties: voetbal, basketbal en hockey. De minister gaf ook het startschot voor een heuse loopwedstrijd op de nieuwe piste. En we dagen alle leerlingen uit: wil jij ook de tijd van de heer Baert verbeteren? Log in op Strava en doe een gooi naar de beker.

 

start bouwwerken Diderot

 

 

En het was dubbel feest: minister Crevits heeft ook officieel de bouwwerken aan de nieuwbouw opgestart. Tegen mei volgend jaar komen langs de Olmstraat nieuwe klassen, polyvalente ruimtes en 'the classroom of the future'. Daarvoor werkt ons college samen met KU Leuven en Barco. We krijgen ook 3 miljoen euro subsidie van de Vlaamse overheid voor onze nieuwe klassen.

 

 

In de media

 

Ook de verschillende media berichten uitgebreid over onze nieuwe sportinfrastructuur en bouwplannen.

 

Bekijk HIER het beeldverslag van FOCUS&WTV

 

Bekijk HIER het beeldverslag van HET NIEUWSBLAD

 

Lees HIER het artikel in HET LAATSTE NIEUWS

 

Lees HIER het artikel in KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

 

Minister Crevits maakte ook een mooie selfie met alle 1.800 leerlingen en 200 personeelsleden van de school.

 

 

 

 

aa