Scholengemeenschap Sint-Paulus

Welkom aan onze nieuwe directeur!

01/09/2018

We beginnen het nieuwe schooljaar ook met een vernieuwd directieteam. Philip Demuynck wordt onze nieuwe directeur. In het eerste trimester zal hij onze school vooral leren kennen, later neemt hij dan de taken van algemeen directeur Jean-Marie Noreillie over.

 

Even voorstellen:

 

Philip Demuynck is 58 jaar en woont in Waregem. Hij ging in 1983 aan de slag als leerkracht Nederlands en Engels aan het VTI in Waregem. In 2004 werd hij algemeen directeur van de school. Twee jaar geleden kreeg hij de kans om als adviseur aan de slag te gaan op het kabinet van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits. Na twee jaar Brussel keert hij nu dus terug naar Waregem, naar onze school. Hij zal er Jean-Marie Noreillie opvolgen als algemeen directeur. Welkom, Philip! Jean-Marie Noreillie zelf wordt vrijgesteld als coördinerend directeur van Scholengemeenschap Sint-Paulus (Waregem, Anzegem, Avelgem).

 

Wat verandert er voor ouders en leerlingen?

Voorlopig nog niets. Met al uw vragen kunt u in het eerste trimester nog altijd terecht bij directeur Noreillie. Hij blijft voorlopig algemeen directeur en pedagogisch directeur van de derde graad. Hij zal alles wel overleggen met de nieuwe directeur. Vanaf februari 2019 zal directeur Noreillie zijn taken geleidelijk aan overdragen aan directeur Demuynck. Vanaf dan kunt u dus met al uw vragen terecht bij onze nieuwe directeur Philip Demuynck.

 

aa