Collegerun

17/12/2023

Zowaar onder een stralend zonnetje hebben leerlingen, leerkrachten en directie zich vanmiddag heel sportief getoond voor het goede doel tijdens de collegerun. Dankjewel aan alle deelnemers!

Terugblik op een geslaagde collegerun… we zamelden maar liefst 7.700 euro in voor Kom Op Tegen Kanker. Een warme dankjewel aan alle lopers, helpers, DJ's, supporters en enthousiastelingen. Dankzij jullie kunnen we opnieuw met 3 loopteams aan de start staan van de 100km-run in Halle op 17 maart 2024.

 

Hoog tijd om ook een aantal klassen en leerlingen te feliciteren met hun uitzonderlijke prestatie. De klassen die het meeste geld per leerling ingezameld hebben zijn 1W5, 3S1 en 5WW2. Zij worden net als 1W7, 4G1 en 6EB/TE getrakteerd op een pannenkoekenbak op 2 februari. Deze laatste klassen lieten zich opmerken door het hoge aantal rondjes per klas.

Vandaag werden ook de individuele prijzen uitgereikt aan de leerlingen die het meeste rondjes op hun naam wisten te zetten. Sommigen onder hen liepen maar liefst 27 rondjes en dus bijna 19km. Een dikke proficiat!

aa