Contact

056 60 17 07
info@collegewaregem.be
De school is op dit moment gesloten.

Leerlingensecretariaat (Agora)
056 28 81 06

Openingsuren

 

Tijdens het zomerverlof zijn we op tot en met 10 juli en vanaf 16 augustus.
Dit van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

 

ma   7.45 tot 17.30 uur
di   7.45 tot 17.30 uur
wo   7.45 tot 13 uur
do   7.45 tot 17.30 uur
vr   7.45 tot 17 uur

Gelieve ons i.f.v. de maatregen tegen het coronavirus zo veel mogelijk per mail of telefoon te contacteren.

 

Postadres
Sint-Paulusschool campus College
Stationsstraat 85
8790 Waregem
Bekijk op Google Maps

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:
Onze school ligt op amper een halve kilometer van het station van Waregem. Welke trein je moet nemen om vanuit je woonplaats naar Waregem te sporen, kan je vinden op de interactieve site van de NMBS.
De Lijn laat heel wat bussen rijden, die stoppen in de omgeving van de school. De bus die het best past bij je noden, vind je op de interactieve site van de LIJN.

Met eigen vervoer:
Twee belangrijke verkeersaders bedienen het centrum van Waregem, waar onze school gesitueerd is: de autoweg E17 en de verbindingsweg N47 tussen Gent en Kortrijk. Er is parkeergelegenheid in de buurt van onze school. Op de parking van Waregem Expo kan u gratis parkeren.

Corinne Clauw

Campusdirecteur
Directeur 2de graad

An De Bremme

Directeur 3de graad

Angelina Vergote

Directeur 1ste graad

De leerbegeleiding op het College wordt opgedeeld per graad. Zo is er Start to study voor de eerste graad, Switch voor de tweede en Icarus voor de derde graad. Elk begeleidingstraject wordt aangestuurd vanuit de verantwoordelijk pedagogisch directeur. 

Op de Sint-Paulusschool campus College werken we met een gemotiveerd IT-team. Zij staan klaar om u te ondersteunen bij elke vraag over Office 365, Schoolware, digitale agenda...

Contactadres

col.ict@sgsintpaulus.eu

Lien Decavel

​1ste graad
​lien.decavel@sgsintpaulus.eu

Savina De Coninck 

​2de graad
savina.deconinck@sgsintpaulus.eu

Petrouchka Rogge

​3de graad​
petrouchka.rogge@sgsintpaulus.eu

De Sint-Paulusschool telt 6 campussen verspreid over Waregem, Anzegem en Avelgem. Voor alle katholieke scholen secundair onderwijs in deze plaatsen en voor de graduaatsopleiding verpleegkunde Vives-Waregem-Tielt is er één schoolbestuur. Dit schoolbestuur is juridisch de vzw Sint-Paulusschool, katholiek secundair onderwijs in Waregem, Anzegem en Avelgem. Alle scholen samen maken bovendien deel uit van de scholengemeenschap Sint-Paulus.

Er is een sterke samenwerking tussen de verschillende campussen, maar elke campus blijft eigen pedagogische accenten leggen. Zo hebben de campussen voor secundair onderwijs ook een lokale adviesraad die de campusdirecties bijstaan bij het leiden van de school.

De voorzitter van de adviesraad van campus College is de heer Francky Verschuere.

We zijn blij dat onze school een beroep kan doen op een actief oudercomité. Onder leiding van de heer Bruno Debrabandere komt een dynamisch team verschillende keren per jaar bij elkaar om activiteiten op school te organiseren en te ondersteunen.

We sturen geen facturen meer per post op. Elke ouder vindt die op het platform "Schoolware voor ouders". Het is aan te raden om met een domiciliëring te werken. Voor alle informatie en vragen is het contactadres: boekhouding@collegewaregem.be.

De jaaropvoeder vervult een cruciale rol in het dagelijkse leven van elke leerling. Hij vormt het aanspreekpunt bij vragen of problemen en hij zorgt voor de dagelijkse informatie en afspraken. Je kan hem dus best snel aanspreken wanneer je met iets zit, of een mailtje sturen naar voornaam.achternaam@sgsintpaulus.eu.

Kevin Vanhoutte - opvoeder 1ste jaar
Jane Wynants - opvoeder 1ste jaar
Jolan Deviane - opvoeder 2de jaar
Jason Vaneeckhout - opvoeder 3de jaar
Pieter Neirynck - opvoeder 4de jaar
Jonas Clarysse - opvoeder 5de jaar
Thijs Clarysse - opvoeder 6de jaar

Kijkt u uit naar een job binnen het onderwijs?
Stuur dan uw zeker uw motivering en cv door naar: Sollicitaties_HHC@sgsintpaulus.eu.

Mocht er een gepaste vacature vrij komen, dan kunnen wij u contacteren.