Werkgroep oud-leerlingen

Het is intussen een goede traditie geworden dat we de tweede zaterdag van oktober onze oud-leerlingendag plannen. Het is elke keer een bijzonder boeiende ervaring: oud-leerlingen die 5, 10, 15, 20 of meer jaar geleden afgestudeerd zijn op campus College en elkaar opnieuw mogen ontmoeten.

 

Vorig jaar werd de oud-leerlingendag geannuleerd omwille van de maatregelen tegen COVID. Nu hebben we er goede hoop op en bereiden we met veel enthousiasme jullie oud-leerlingendag van zaterdag 9.10.2021 voor. Voor de oud-leerlingen die we vorig jaar niet konden verwelkomen voorzien we een inhaaldag op vrijdag 8.10.2021.

 

Leerlingen die langer dan 40, 45, 50 ... jaar afgestudeerd zijn en niet uitgenodigd worden zijn steeds welkom. Gelieve ons via onderstaand adres vooraf een seintje te geven, zodat we verdere afspraken kunnen maken.

 

Alvast tot heel binnenkort!
het directieteam, leerkrachten en oud-leerkrachten,
opvoeders en de werkgroep oud-leerlingen

 

Hebben we jullie correcte gegevens? Wensen jullie op de hoogte te blijven van de volgende oud-leerlingendag? Stuur een mailtje met jouw juiste gegevens naar oudleerlingen@collegewaregem.be.

aa