FOTO'S: bedankt voor dit schooljaar!

01/06/2021

Het team van campus College heeft op dinsdag 1 juni alle leerlingen getrakteerd op een ijsje. Net voor de proefwerken van start gaan, willen directie en leerkrachten op die manier alle leerlingen nog eens bedanken om door te zetten in een moeilijk coronajaar.

Het is voor iedereen een vreemd en vooral uitdagend schooljaar geweest, zeker voor leerlingen. Geen of weinig excursies, geen buitenlandse uitwisselingen, een beperkt 50-dagenfeest in plaats van een uitbundig 100-dagenfeest voor de zesdejaars, afstandsonderwijs voor tweede en derde graad, ... Het heeft veel flexibiliteit en doorzettingsvermogen van hen gevraagd. En dat beseffen directeurs, opvoeders en leerkrachten maar al te goed. En daarom hebben ze de leerlingen getrakteerd op een ijsje. Het was ook een mooie gelegenheid om hen veel succes bij de examens toe te wensen.

 

Het was trouwens de ideale dag voor een verfrissend ijsje. Het kwik steeg dinsdagmiddag tot 25 graden en meer. En het zomerse zonnetje en de warme temperaturen lokten ook enkele klassen naar buiten om daar de lessen te volgen.

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa