Scholengemeenschap Sint-Paulus

Activiteiten

College in vakantiemodus

We wensen jullie allemaal een leuke, deugddoende en zonnige zomervakantie toe! Ook ons team gaat er straks even tussenuit. TIjdens de zomervakantie is de school open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur, behalve van 11 juli tot en met 18 augustus 2019. Dan is de school gesloten.

lees meer →

Klaar voor de zomervakantie!

Het is bijna zomervakantie. Onze leerlingen uit het eerste en tweede jaar hebben die alvast goed ingezet met een plezierig dagje in Disneyland Parijs voor de eerstejaars en een avonturendag in de Ijsmolenhoeve voor de tweedejaars.

lees meer →

FOTO- EN VIDEOVERSLAG: het ga jullie goed!

Woensdagavond hebben we tijdens een plechtigheid afscheid genomen van onze zesdejaars. Proficiat met jullie diploma, jongens en meisjes, geniet van de (lange) vakantie en veel succes in de toekomst!

lees meer →

Technologie werkt!

Of technologie in de lessen écht leerwinst biedt? Daar wilde onze school samen met twee andere secundaire scholen wetenschappelijk bewijs voor. We dienden zelf onze vraag in bij ITEC, de onderzoeksgroep van Imec aan de KULeuven campus Kortrijk.

lees meer →

Welkom op ons extra inschrijfmoment!

Op zaterdag 8 juni 2019 is onze school uitzonderlijk open van 9 tot 12 uur voor nieuwe leerlingen die willen inschrijven of jongeren en hun ouders die nog vragen hebben over onze school, onze richtingen en de onderwijsvernieuwing die op 1 september ingaat. Van harte welkom!

lees meer →

Afscheid in stijl

Op zaterdag 25 mei hebben we officieel Jean-Marie Noreillie uitgewuifd als directeur. 15 jaar heeft hij onze school geleid. In die tijd heeft hij de schoolgebouwen een pak moderner gemaakt en zijn we ook fors gegroeid naar een school met 1.800 leerlingen en meer dan 200 personeelsleden.

lees meer →

Haiku's voor vrede

Klas 3W1 nam in maart deel aan de poëziewedstrijd “Haiku’s voor vrede”. Deze wedstrijd nodigde alle leerlingen uit om in het even welke taal rond het thema “Nooit meer oorlog!” een haiku te schrijven.

lees meer →

Pagina's