Scholengemeenschap Sint-Paulus

Activiteiten

VIDEO: Welkom in Atelier Panamarenko

We zijn bijzonder fier op ons nieuwe multivalente Atelier Panamarenko voor de lessen techniek, STEM en STEAM. Onze campusdirecteur Philip Demuynck neemt ons mee voor een rondleiding.

lees meer →

Grensverleggend Cambodja

Op 27 februari maken 14 leerlingen een inleefreis naar Cambodja. Ze gaan er niet alleen het land leren kennen, maar zullen er ook les geven aan de  plaatselijke bevolking.

lees meer →

Een frisse kijk op de wereld

Van harte welkom aan de gastleerlingen uit Portugal, Letland en Finland. In het kader van een  uitwisselingsproject nemen ze deel aan een internationale week op onze school.

lees meer →

Talent van hier

Op onze school hebben we een jarenlange theatertraditie en ook dit jaar houden we die in stand met alweer een fantastische voorstelling door onze leerlingen uit het projectwerk Artscene: 'Talkshow'.

lees meer →

Sterren op de speelplaats

Van dansen krijg je het warm. Dat hebben onze leerlingen woensdagmorgen bewezen. Ze hebben gedanst voor het klimaat.

lees meer →

Bedankt Bal van College!

Het oudercomité overhandigde de school een cheque van 5000 euro. Dit bedrag is de opbrengst van het bal van college, we gebruiken het voor de verschillende uitwisselingen. Hartelijk dank voor deze support!

lees meer →

Achter de schermen bij Volvo en co

Voor de lessen economie hebben de leerlingen uit het zesde jaar bedrijven uit de regio bezocht voor een rondleiding achter de schermen. Onder meer Roularta in Roeselare, Concordia Textiles in Waregem en Arcelormittal en Volvo in Gent.

lees meer →

Malta en meer!

Voor het Erasmus+ project trokken een paar leerlingen van het 6de jaar naar Malta. Geen dikke mutsen, sjaals en natte voeten, maar wel zon en cultuur. Volg hier hun ervaring.

lees meer →

Pagina's