Activiteiten

Het Land van Vuur en Ijs

Onze zesdejaarsleerlingen uit 6LW2, 6LE en 6ST zijn nog tot 13 november te gast in Reykjavik. Ze werken daar over de grenzen heen samen met een delegatie uit Sykkylven, Noorwegen aan het Erasmus+-project Crossroads with the Future.

lees meer →

Lowlanders

Onze delegatie in Schotland verkent sinds maandag de Lowlands rond Drumlanrig Castle, bekend van de serie Outlander. 11 leerlingen vertrokken op uitwisseling naar Thornhill, Dumfries. 

lees meer →

Internationale week

De voorbije week verwelkomde het college een delegatie uit Noorwegen (Bergen) en Finland (Vasa). 28 buitenlandse leerlingen werkten er met hun gastheren en -vrouwen samen.

lees meer →

Erasmus+ in Pamplona

Voor ons Erasmus+-project Crossroads with the Future vertrok een delegatie uit Waregem op zaterdag 21/10 naar Pamplona in Baskenland, Spanje. Ze ontmoeten er ook Noren uit Sykkylven om samen te werken in projectgroepen.

lees meer →

oud-leerlingendag

De tijd vliegt ... daar weten onze oud-leerlingen over mee te spreken. Het is alweer 5, 10 of zelfs 15 jaar geleden dat ze zijn afgestudeerd. Ze komen dan ook met veel plezier nog eens terug voor een leuk weerzien met hun klasmakkers en leerkrachten van toen.

lees meer →

sportdag tweedes

Door het slechte weer (wind en veel regen) moesten ze wat creatief omspringen met het programma, maar dat kon de sfeer niet drukken. Ook de leerlingen uit het tweede jaar hebben genoten van hun sportdag.

lees meer →

sportdag eerstes

September is overduidelijk sportdagmaand op onze school. Na de derdes en vierdes, trokken nu ook onze leerlingen uit het eerste jaar op sportdag, naar de Gavers in Deerlijk.

 

lees meer →

sportdag derdes

Hoog, maar helaas niet altijd droog. Dat is de perfecte samenvatting van de sportdag voor de leerlingen uit het derde jaar. Maar het regenweer hield hen niet tegen om er een toffe en sportieve dag van te maken.

lees meer →

Pagina's

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief