Activiteiten

ALBUM: spelnamiddag eerstejaars

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van de spelnamiddag voor de eerstejaars. Het is intussen traditie dat onze nieuwe leerlingen elkaar, de leerkrachten en de school beter leren kennen tijdens een speelse klascompetitie op de eerste schooldag.

lees meer →

volzetverklaring voor 2023-2024

Om kwaliteitsvol onderwijs te kunnen garanderen en om infrastructurele redenen kunnen wij bepaalde studierichtingen volzet verklaren of niet inrichten. 

lees meer →

Warm onthaal voor de eerstejaars

Regen of niet, we hebben onze nieuwe eerstejaarsleerlingen warm onthaald op hun eerste schooldag in campus College. Sommigen met een klein hartje en wat zenuwachtig, anderen heel zelfverzekerd. We maken er een fantastisch schooljaar van.

lees meer →

Nieuwe wind in campus College

Corinne Clauw neemt als nieuwe campusdirecteur de fakkel over van Geert Van Den Bossche. We zijn dankbaar voor alles wat Geert Van Den Bossche deed voor onze campus.

 

lees meer →

Fietsen vanuit Vichte

Momenteel zijn er wegenwerken bezig in de Waregemstraat in Vichte. Dat is een straat die vaak gebruikt wordt door leerlingen uit Vichte die fietsen naar Waregem.

Met de fiets kan men niet meer door, maar er is een veilige omleiding voorzien.

lees meer →

We did it!! wereldrecord handstand

We hebben een nieuw wereldrecord te pakken: dat van handstand. Het vorige record stond op 399 deelnemers, bij ons waren dat er 1.265!

lees meer →

The Masked Singer campus College

Wie oh wie zit er toch in die beestige pakken?? Ontdek het samen met ons in The Masked Singer Campus College!

lees meer →

Ook wij trekken de lijn tegen pesten #stipit

We willen met campus College een duidelijk signaal geven dat we de strijd voeren tegen pesten. Vrijdagmiddag vormden we een stippenlijn op de speelplaats van de eerstejaars.

lees meer →

Pagina's