Activiteiten

sportdag tweedes

Door het slechte weer (wind en veel regen) moesten ze wat creatief omspringen met het programma, maar dat kon de sfeer niet drukken. Ook de leerlingen uit het tweede jaar hebben genoten van hun sportdag.

lees meer →

sportdag eerstes

September is overduidelijk sportdagmaand op onze school. Na de derdes en vierdes, trokken nu ook onze leerlingen uit het eerste jaar op sportdag, naar de Gavers in Deerlijk.

 

lees meer →

sportdag derdes

Hoog, maar helaas niet altijd droog. Dat is de perfecte samenvatting van de sportdag voor de leerlingen uit het derde jaar. Maar het regenweer hield hen niet tegen om er een toffe en sportieve dag van te maken.

lees meer →

sportdag vierdes

Het is een traditie: al bij het begin van het schooljaar trekken onze leerlingen uit het vierde jaar op sportdag. Een hele dag leggen ze avontuurlijke parcours af en werken ze rond teambuilding in Oudenaarde.

lees meer →

spelnamiddag tweedejaars

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Onze leerlingen uit het tweede jaar zijn alvast overtuigd. Ze hebben het in een leuke klascompetitie tegen elkaar opgenomen tijdens de spelnamiddag voor de tweedes. Hoogtepunt? Een ritje op een tandem.

lees meer →

spelnamiddag eerstejaars

Het ijs is gebroken. Onze eerstejaars hebben vanmiddag de school, de medeleerlingen en de leerkrachten op een speelse manier leren kennen. Tijdens de spelnamiddag hebben ze het tegen elkaar opgenomen in een klascompetitie. Aan de hand van verschillende leuke spelletjes: kledingketting, reis rond de wereld, spellingspel,

lees meer →

Afhalen boeken

Ze liggen al mooi klaar in stapeltjes: de nieuwe boeken voor het schooljaar. De laatste twee dagen van de vakantie konden de leerlingen en hun ouders ze komen afhalen.

lees meer →

English in action

Voor de tweede zomer op rij konden leerlingen zich inschrijven voor 'English in action'. Op het einde van de vakantie hebben ze een hele week lang hun Engels bijgeschaafd, op een speelse manier en met Britse leerkrachten.

lees meer →

Pagina's

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief