Activiteiten

Wensen voor 2022!

Ze zijn traditie, onze nieuwjaarsactiviteiten. Daarbij houden klasgroepen en hun titularis een leuk teambuildingmoment waarbij ze kleine geschenkjes uitwisselen en toffe spelletjes spelen om elkaar een gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

lees meer →

Welkom op de infoavond van onze Sint-Paulusschool

Ontdek onze campussen op onze infoavond! We leggen de klemtoon op het studieaanbod van de Sint-Paulusschool.

 

lees meer →

Warme wensen voor Waalse tieners

Het wordt voor heel wat Waalse jongeren geen gewone kerst. Nog steeds zijn heel veel huizen in de regio onbewoonbaar door de overstromingen in de zomer. Onze leerlingen uit het eerste jaar willen hen steunen met zelfgeknutselde kerstkaarten.

lees meer →

Proefwerken straks? Veel succes!!

Binnenkort gaan de kerstproefwerken van start. Een vermoeiende en best wel spannende periode, zeker voor onze eerstejaars. Zij maken hun allereerste proefwerken in het secundair onderwijs. De peters en meters van de verschillende klassen gingen de leerlingen aanmoedigen.

lees meer →

Hou vol allemaal!

Ook wij met campus College steunen Rode Neuzendag, de actie van VTM en Q Music voor het goede doel. Dit jaar zet de actie jongeren centraal. Want het is, zeker in deze moeilijke tijden, belangrijk dat ze zich goed in hun vel voelen.

lees meer →

Campus College bekent kleur!

Vrijdag 22 oktober was een bijzonder kleurrijke dag op campus College. Het was de dag van de jeugdbeweging met een vleugje ‘pink’, want we hadden ook aandacht voor de strijd tegen borstkanker van Think Pink.

lees meer →

Angelina Vergote wordt directeur

Collega Angelina Vergote, leerkracht Frans en economie, versterkt vanaf 1 november het directieteam. Ze volgt Corinne Clauw op als directeur in de eerste graad. 

lees meer →

Collegekeuken op volle toeren

Onze schoolrestaurants draaien weer op volle toeren na alle coronabeperkingen. Op campus College krijgen de leerlingen dagelijks een vers, gevarieerd en gezond aanbod op hun bord, met steeds de mogelijkheid om huisbereide soep te nemen, aan de salad bar aan te schuiven en een lekker dessert te nemen...

 

lees meer →

Pagina's