Activiteiten

Dag Sinterklaasje

Net voor hij terug naar Spanje is vertrokken, kwam Sinterklaas nog eens naar onze school om de leerlingen uit het eerste jaar veel succes toe te wensen bij de proefwerken. "En ze zongen en ze sprongen en ze waren zo blij ..."

lees meer →

Het Land van Vuur en Ijs

Onze zesdejaarsleerlingen uit 6LW2, 6LE en 6ST zijn nog tot 13 november te gast in Reykjavik. Ze werken daar over de grenzen heen samen met een delegatie uit Sykkylven, Noorwegen aan het Erasmus+-project Crossroads with the Future.

lees meer →

Lowlanders

Onze delegatie in Schotland verkent sinds maandag de Lowlands rond Drumlanrig Castle, bekend van de serie Outlander. 11 leerlingen vertrokken op uitwisseling naar Thornhill, Dumfries. 

lees meer →

Internationale week

De voorbije week verwelkomde het college een delegatie uit Noorwegen (Bergen) en Finland (Vasa). 28 buitenlandse leerlingen werkten er met hun gastheren en -vrouwen samen.

lees meer →

Erasmus+ in Pamplona

Voor ons Erasmus+-project Crossroads with the Future vertrok een delegatie uit Waregem op zaterdag 21/10 naar Pamplona in Baskenland, Spanje. Ze ontmoeten er ook Noren uit Sykkylven om samen te werken in projectgroepen.

lees meer →

oud-leerlingendag

De tijd vliegt ... daar weten onze oud-leerlingen over mee te spreken. Het is alweer 5, 10 of zelfs 15 jaar geleden dat ze zijn afgestudeerd. Ze komen dan ook met veel plezier nog eens terug voor een leuk weerzien met hun klasmakkers en leerkrachten van toen.

lees meer →

sportdag tweedes

Door het slechte weer (wind en veel regen) moesten ze wat creatief omspringen met het programma, maar dat kon de sfeer niet drukken. Ook de leerlingen uit het tweede jaar hebben genoten van hun sportdag.

lees meer →

Pagina's

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief