Activiteiten

Rondleidingen op maat tijdens de zomervakantie

Ook tijdens de zomervakantie kun je kennis maken met onze campus. Na afspraak bieden we je een rondleiding op maat EN coronaproof.

lees meer →

FOTOVERSLAG: Het ga jullie goed!

Dinsdag 30 juni hebben we onze zesdejaars uitgewuifd: feestelijk en coronaproof. We wensen onze meer dan 270 laatstejaars veel succes bij alles wat ze in de toekomst gaan doen en kijken er nu al naar uit om ze terug te zijn tijdens hun eerste oud-leerlingendag in 2025.

lees meer →

Herbeleef het (bijna) voorbije schooljaar

Corona heeft geprobeerd om roet in het eten te gooien: geen multimediaspektakel, geen laatstejaarsreis … maar toch kunnen we terugblikken op een vreemd, dat wel, maar ook heel boeiend schooljaar. 10 memorabele momenten:

lees meer →

Vlaamse Chemie Olympiade

Anne-Sophie Tilleman uit 6WWI behaalde een schitterende 2e plaats op de Vlaamse Chemie Olympiade. Ze kreeg ook de Prijs van de Faculteiten Wetenschappen (van alle Vlaamse universiteiten). Anne-Sophie mag ons land vertegenwoordigen op de 'International Chemistry Olympiad 2020'. 

lees meer →

Info en inschrijvingen

Door de coronamaatregelen kan ons infoweekend van 25 en 26 april niet doorgaan. Maar geen nood, we laten je heeg graag (virtueel) kennismaken met onze school en onze studierichtingen. Uiteraard kijken we er al naar uit om jullie allemaal binnenkort ook persoonlijk op onze school te mogen verwelkomen. 

lees meer →

360° rondje College

Neem je graag eens een kijkje op onze campus? Dat kan! Alleen voorlopig helaas niet fysiek door de coronamaatregelen, maar virtueel met onze 360° discovery tour.

 

lees meer →

Het ga je goed, collega!

Met grote verslagenheid en verdriet nemen we afscheid van Marnix Devlieghere. Onze collega wiskunde is op 21 maart plots thuis overleden. Bedankt voor alles, Marnix! Het ga je goed!

lees meer →

IT's the Future

IT's the Future, en daar kan zelfs het coronavirus niks aan veranderen. Geen IJslanders op het college deze week, maar wel Noren en Basken die een basiscursus gamedesign krijgen.

lees meer →

Pagina's