Activiteiten

We starten op in fase oranje.

Na de herfstvakantie starten we op in 'fase oranje', welke maatregelen mogen de leerlingen verwachten?

lees meer →

Erasmus in coronatijden

Vorig jaar startte het Erasmus+-project Identify Democracy met 24 toenmalige vierdes en met partnerscholen uit Oostenrijk en Barcelona. Kort daarna kwam COVID-19 en de eerste lockdown, maar dat betekende helemaal niet het einde van het project. 

lees meer →

Veilig in het verkeer

De dagen worden donderker en kouder. Het ideale moment om eens na te gaan hoe veilig onze fietsers naar school komen. 

lees meer →

Het oudercomité rekruteert

Het oudercomité van campus College heeft een actieve en gedreven groep van ouders. Toch is het belangrijk dat er zoveel mogelijk ouders als partners betrokken zijn bij het opvoedingstraject van de school. 

lees meer →

'Ontz(m)ettend bedankt!'

Op 5 oktober werden alle leerkrachten, opvoeders en administratieve personeelsleden van campus College eens goed in de bloemetjes gezet op de Dag van de Leraar. Dit jaar mochten we zelfs vieren met een heuse vrije dag en een mooie attentie van het oudercomité.

lees meer →

Gezonde lucht in campus College

Met steun van het stadsbestuur krijgt elke Waregemse school twee CO2-meters om de luchtkwaliteit in de klaslokalen te meten. Onze campus kreeg de eerste meters van ventilatiespecialist Renson.

lees meer →

VIDEO teambuilding eerstejaars

Het is een traditie bij het begin van het schooljaar: de leerlingen uit het eerste jaar leren elkaar, de leerkrachten en de school beter kennen tijdens een leuke en sportieve klascompetitie. Bekijk hier de beelden.

lees meer →

Welkom terug!

1 september staat normaal gezien symbool voor met gemengde gevoelens afscheid nemen van de vakantie en terug naar de klas. Maar vanmorgen zagen we toch vooral blije gezichten aan de schoolpoort.

lees meer →

Pagina's