Activiteiten

Op inleefreis naar Calcutta (India)

Begin februari trekken enkele leerlingen uit het zesde jaar op inleefreis naar India. Ze gaan er in Calcutta een week helpen bij (kans)arme jongeren. En ze hebben al een mooi bedrag ingezameld om projecten voor plaatselijke jongeren te steunen.

lees meer →

volzetverklaring voor 2023-2024

Om kwaliteitsvol onderwijs te kunnen garanderen en om infrastructurele redenen kunnen wij bepaalde studierichtingen volzet verklaren of niet inrichten. 

lees meer →

Hartslag - Kerst 2023

Na 30 jaar op papier kiezen we vanaf dit schooljaar voor Hartslag, nieuwe stijl. Ons schooltijdschrift wordt een nieuwsbrief met uitgebreide artikels op deze website. Maar aan ons doel veranderen we niets.

lees meer →

ALBUM: spelnamiddag eerstejaars

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van de spelnamiddag voor de eerstejaars. Het is intussen traditie dat onze nieuwe leerlingen elkaar, de leerkrachten en de school beter leren kennen tijdens een speelse klascompetitie op de eerste schooldag.

lees meer →

Warm onthaal voor de eerstejaars

Regen of niet, we hebben onze nieuwe eerstejaarsleerlingen warm onthaald op hun eerste schooldag in campus College. Sommigen met een klein hartje en wat zenuwachtig, anderen heel zelfverzekerd. We maken er een fantastisch schooljaar van.

lees meer →

Nieuwe wind in campus College

Corinne Clauw neemt als nieuwe campusdirecteur de fakkel over van Geert Van Den Bossche. We zijn dankbaar voor alles wat Geert Van Den Bossche deed voor onze campus.

 

lees meer →

Fietsen vanuit Vichte

Momenteel zijn er wegenwerken bezig in de Waregemstraat in Vichte. Dat is een straat die vaak gebruikt wordt door leerlingen uit Vichte die fietsen naar Waregem.

Met de fiets kan men niet meer door, maar er is een veilige omleiding voorzien.

lees meer →

We did it!! wereldrecord handstand

We hebben een nieuw wereldrecord te pakken: dat van handstand. Het vorige record stond op 399 deelnemers, bij ons waren dat er 1.265!

lees meer →

Pagina's