Activiteiten

Laat je zien in het verkeer

Nu de dagen weer korter worden, is het belangrijk om als fietser of wandelaar goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom nemen wij met campus College elk jaar deel aan de actie van XIU.

lees meer →

Prijsbeesten in 6IN

Dikke proficiat aan Jan, Bryan, Gerben en Quinten. De 4 leerlingen uit 6 Informaticabeheer zijn derde geworden in een studentenhackaton. Ze mogen een app ontwerpen voor de NMBS.

lees meer →

FOTOVERSLAG: Collegerun voor KOTK

Van harte dank aan alle deelnemers. Met onze collegerun hebben we meer dan 7.700 euro ingezameld voor Kom Op Tegen Kanker.

lees meer →

FOTOVERSLAG: Youca Action Day

Ook onze leerlingen uit het vijfde jaar gingen een dag meehelpen in een bedrijf. Het loon dat ze daarmee verdienen schenken ze aan projecten voor jongeren die niet alle kansen krijgen die ze verdienen.

lees meer →

FOTOVERSLAG 1 september

Het nieuwe schooljaar is begonnen. Een spannend moment voor onze nieuwe eerstejaarsleerlingen. Maar dankzij het warme onthaal door de opvoeders en klastitularissen voelen ze zich bijzonder welkom op ons college. Er was Kiss&Coffee, een teambuilding en veel sport en plezier om elkaar en de school beter te leren kennen

lees meer →

Schooljaar '21-'22, u was fantastisch!

Op woensdag 29 juni namen we afscheid van onze zesdejaars op de plechtige proclamatie. We lieten daarbij ook het podium aan de feestvarkens zelf, zodat ze zelf de viering een persoonlijke toets konden geven met zang en dans. Na het officiële gedeelte mochten ze ook hun caps gezamenlijk omhoog gooien. Bedankt iedereen en het ga jullie goed! 

lees meer →

Internationale school

Het college gaat weer de internationale toer op! Na een gedwongen pauze omwille van de coronamaatregelen, konden we dit semester al delegaties naar Finland en IJsland sturen.

lees meer →

Zien en gezien worden

Zien en gezien worden, het is van levensbelang in het verkeer. Op 4 februari hebben we die boodschap nog eens ludiek onder de aandacht gebracht. Leerlingen en medewerkers van ons college, zijn die dag in fluo naar school gekomen.

lees meer →

Pagina's