Activiteiten

een dag op de werkvloer

Voor de 13e keer vindt YOUCA Action Day plaats. Een heel aantal leerlingen zet zich opnieuw in voor het goede doel en gaat één dag werken. De opbrengst van deze dag, 50 euro per leerling, gaat naar een project voor en door jongeren van Plan International in Ecuador en enkele goede doelen in België.

lees meer →

Hou 7 november vrij!

Op 7 november gaan onze leerlingen van het internaat ploggen voor het goede doel. Dat is vuilnis inzamelen terwijl je aan het joggen bent. Ze willen zo geld inzamelen voor Music For Life.

lees meer →

Oud-leerlingendag

Op zaterdag 13/10 -net voor de verkiezingen- nodigden we de oud-leerlingen van het college uit om een avond 'hun' oude school opnieuw te verkennen. 

lees meer →

Sportief nazomeren in De Gavers

September ... sportdagmaand op ons college. Als laatsten hebben nu onze eerstejaars en tweedejaars zich een dag sportief kunnen uitleven.

lees meer →

Samen sluiten we armoede uit!

Donderdag 18 oktober is het zover. ’s Morgens worden aan alle ingangen van de verschillende speelplaatsen voedselwaren en schoonheidsproducten ingezameld. 

lees meer →

De bouwwerken schieten goed op

Op onze nieuwbouw Diderot is een meiboom gezet. Goed nieuws dus, want dat betekent dat de ruwbouw af is. Als alles even vlot blijft verlopen, kunnen in september de eerste leerlingen les volgen in onze ultramoderne nieuwbouw.

lees meer →

Amazing Iceland

6 leerlingen uit 6IN en 6ST zijn op bezoek in IJsland voor het project Crossroads with the Future. Hun bevindingen? Super!

lees meer →

Sportdag - 6de jaar

Op 20 september trokken onze 6de jaars naar onze Belgische kust voor verschillende strandspelen.

lees meer →

Pagina's