Activiteiten

Bloemetjes voor het keukenteam

Op woensdag 27 januari hebben we – coronaproof- Katrien Desimpelaere van het keukenteam in de bloemetjes gezet. Ze werkt dag op dag 40 jaar in campus College.

lees meer →

Bezoek onze campus (virtueel)

Stel al je vragen tijdens een webinar met directie en leerkrachten, volg online een les mee in het eerste jaar en indien mogelijk weer individuele rondleidingen per gezin. Verneem hier alles over onze informatiemomenten voor leerlingen uit het zesde leerjaar en hun ouders.

lees meer →

Virtual Classroom

Zit je in het zesde leerjaar? Dan sta je binnenkort voor een grote uitdaging: de overstap naar het secundair onderwijs. Een richting vinden die bij je past en waarin je geïnteresseerd bent, wordt niet makkelijk, en al zeker niet in deze digitale coronatijden.
 
lees meer →

College tiktakt!

Ons multimediaal project kon dit jaar helaas niet doorgaan. Toch hoopt ons team jullie zo snel mogelijk te verwelkomen. We wensen jullie alvast heel fijne feestdagen toe!

lees meer →

Welkom aan onze nieuwe directeur

Straks op 1 januari verwelkomen we Corinne Clauw uit Houthulst in Sint-Paulusschool campus College als nieuwe pedagogisch directeur voor de eerste graad. Corinne volgt Petra Depraetere op die administratief directeur wordt van de Sint-Paulusschool, de scholengroep waartoe ook campus College behoort.

lees meer →

Bedankt voor alles!

Op donderdag 03/12 namen we afscheid van pedagogisch directeur voor de eerste graad Petra Depraetere. Petra verlaat onze campus en gaat aan de slag als administratief directeur op vlak van de Sint-Paulusschool.

lees meer →

SPEKtaculair goeie examens!

Het zijn drukke en donkere dagen, en alle coronamaatregelen maken er de examenperiode niet makkelijker op. Tijd dus om onze leerlingen een extra schouderklopje te geven. 

 

lees meer →

We starten op in fase oranje.

Na de herfstvakantie starten we op in 'fase oranje', welke maatregelen mogen de leerlingen verwachten?

lees meer →

Pagina's