Scholengemeenschap Sint-Paulus

Activiteiten

info en inschrijven

Wegens de maatregelen tegen het coronavirus kan ons gepland infoweekend van 25 en 26 april niet doorgaan. Lees verder welke alternatieven we kunnen aanbieden.

lees meer →

Het ga je goed, collega!

Met grote verslagenheid en verdriet nemen we afscheid van Marnix Devlieghere. Onze collega wiskunde is op 21 maart plots thuis overleden. Bedankt voor alles, Marnix! Het ga je goed!

lees meer →

Antigone - Artscene van thuis uit!

Gisterenanavond stonden de leerlingen van Artscene normaal op scène in De Schakel.

Met deze video hebben ze ervoor gezorgd dat ze toch samen konden zingen: link Artscene Antigone.

lees meer →

Info coronavirus

Coronavirus update – de Sint-Paulusschool volgt de situatie op de voet, steeds rekening houdend met het advies van de overheid. Op deze webpagina vind je de laatste updates terug.

lees meer →

IT's the Future

IT's the Future, en daar kan zelfs het coronavirus niks aan veranderen. Geen IJslanders op het college deze week, maar wel Noren en Basken die een basiscursus gamedesign krijgen.

lees meer →

Job@

De overstap van het secundair naar het hoger onderwijs is niet evident. Gelukkig kunnen onze laatstejaars elk jaar rekenen op de hulp van onze oud-leerlingen om hen in hun studiekeuzeproces te helpen. 

lees meer →

Europa in Waregem

There is no Planet B. Dat bleek de voorije weken al met alle stormen en subtropische temperaturen. Gelukkig laten delegaties uit Schotland, Hongarije, Estland en Duitsland deze week hun licht schijnen over deze moeilijke materie samen met hun Belgische hosts op het college.

lees meer →

Inleefreis Cambodja

Op 19 februari vertrekken 14 leerlingen op inleefreis naar Cambodja. In oktober 2019 maakten ze reeds kennis met een delegatie uit Cambodja die op bezoek kwam naar België.

Ontdek al hun belvenissen via hun blog.

lees meer →

Pagina's