Warm onthaal voor de eerstejaars

01/09/2023

Regen of niet, we hebben onze nieuwe eerstejaarsleerlingen warm onthaald op hun eerste schooldag in campus College. Sommigen met een klein hartje en wat zenuwachtig, anderen heel zelfverzekerd. We maken er een fantastisch schooljaar van.

Iedere leerling werd aan de poort verwelkomd door mevrouw Vergote, de graaddirecteur, en kreeg meteen al een leuk cadeautje: een eendje. Heel symbolisch, want in ons college laten we niemand in zijn of haar eent(d)je staan. We vormen Team College. 

Terwijl de ouders even konden opwarmen aan een lekkere koffie en ontbijt, maakten onze nieuwe leerlingen kennis met hun klasgenoten en de titularis. Na de middag nemen ze het dan tegen elkaar op in een klascompetitie tijdens de spelnamiddag. Een leuke, speelse namiddag waarbij ze elkaar, de leerkrachten en opvoeders en de school beter leren kennen.

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa