Accommodatie

Iedere leerling heeft een eigen kamer voorzien van alle comfort: een geïntegreerd bureau, veel extra bergruimte, een magnetische wand,... om van je kamer een eigen warm nest te maken. Al onze kamers voldoen aan de strengste eisen inzake de veiligheid. De kamers krijgen elke week een grondige poetsbeurt. We verwachten wel dat de internen respectvol omgaan met de materialen en dat ze de privacy van iedereen respecteren.

 

Schoolrestaurant

Op ons internaat zijn de maaltijden heel belangrijk! Het H.-Hartcollege staat bekend voor zijn fijne keuken. Vier keer per dag zet onze uitgebreide keukenploeg haar beste beentje voor.

’s Morgens krijgen de leerlingen een ontbijt met een ruim aanbod van diverse soorten brood, ontbijtgranen, jam, kaas, chocolade... De warme maaltijd ’s middags nemen onze internen samen met de andere leerlingen: een gevarieerde maaltijd met soep, hoofdgerecht en dessert, voor iedereen voldoende. Er is elke middag ook een gezond koud groentebuffet.

Als vieruurtje krijgen de leerlingen een broodmaaltijd geserveerd.  Geregeld trakteert de keuken daarenboven met lekkere wafels, pannenkoeken... Het avondmaal is soms warm, soms koud. Genieten van een uitgebreide broodmaaltijd, een verse koude schotel of een frietje, het kan allemaal.

Bij speciale gelegenheden, Sinterklaas, kerstviering of paasviering mogen de leerlingen aan een feesttafel aanschuiven. En of er dan gesmuld wordt!

aa