kijk . ontdek . beleef

Het H.-Hartcollege is een school met een visie. Vanuit onze leuze ‘kijk . ontdek . beleef’ geven we vorm aan ons boeiend pedagogisch project.

Laatste nieuws

Chemie Olympiade

wo, 15/11/2017

16 leerlingen nemen vandaag deel aan de 1ste ronde van de Chemie Olympiade. Wie slaagt gaat naar de volgonde ronde die doorgaat in de KULAK. Van de 3000 leerlingen die deelnemen in Vlaanderen mogen er 15 naar de finale. We wensen onze leerlingen veel succes.

Bring Your Own Device!

do, 26/10/2017

Dit schooljaar zijn we in de Informatica-richtingen van start gegaan met het BYOD-project (Bring Your Own Device). Leerlingen van 5 Informaticabeheer en 5 Boekhouden-Informatica kopen daarvoor via de school een laptop.

Ouders zonder Grenzen

do, 26/10/2017

Dat zo'n Europese uitwisseling veel werk en een grondige voorbereiding vraagt, weten we allemaal. Maar dat ook de ouders bij dat hele proces betrokken zijn, wordt wel eens vergeten.

De klas van de toekomst

ma, 23/10/2017

Vanaf dit schooljaar loopt op onze school het Lecture+-project. Daarmee gaan we een samenwerking aan met de KULAK, met de bedrijven Barco en Televic en met twee andere secundaire scholen om de klas van de toekomst te realiseren.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Recente activiteiten


Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.

Toon alle activiteiten