kijk . ontdek . beleef

Het H.-Hartcollege is een school met een visie. Vanuit onze leuze ‘kijk . ontdek . beleef’ geven we vorm aan ons boeiend pedagogisch project.

In de kijker

'Proeven' van ons college

ma, 22/01/2018

De leerlingen uit het zesde leerjaar maken binnenkort een belangrijke keuze: welke richting willen ze volgen en op welke school. Om hen al even te laten proeven van een dag op het college nodigen we de leerlingen van verschillende lagere scholen uit.

‘We gaan er een onvergetelijke tijd beleven’

za, 20/01/2018

Binnenkort nemen enkele van onze leerlingen en leerkrachten deel aan een bijzonder uitwisselingsproject, in Cambodja. Ze gaan er een week lang de kinderen in het dorpsschooltje in Rong Vean helpen en steunen. Een unieke kans en een heel mooi project waar ze naar uitkijken. We laten één van de deelnemende leerlingen aan het woord, Alexia.

College got talent!

di, 16/01/2018

Dit jaar gaan we op zoek naar het grootste talent in het college! Ben je een geboren entertainer, beschik je over een gouden stem, acteer je de pannen van het dak of sta je gewoon graag op een podium? Toon ons wat je kan en schrijf je in via volgende link; https://goo.gl/e7Ez6B

Doen!

Start werken Diderot

do, 11/01/2018

Vandaag werden de werken aangevat van het nieuwe bouwproject Diderot. Vroeg in de ochtend startten de voorbereidingen voor het boren van de secanspalenwand.

 

 

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Recente activiteiten


Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.

Toon alle activiteiten

Doedag 1

22/01/2018

Dag Sinterklaasje

07/12/2017