kijk . ontdek . beleef

Het H.-Hartcollege is een school met een visie. Vanuit onze leuze ‘kijk . ontdek . beleef’ geven we vorm aan ons boeiend pedagogisch project.

Laatste nieuws

Veiligheid voor alles

di, 10/10/2017

Met veel belgerinkel was er onze jaarlijkse fietscontrole. Hierbij keken een paar agenten van politiezone Mira de belangrijkste onderdelen van de fiets na.

Geen studie door Europees voetbal

do, 07/09/2017

Op 19 oktober en 7 december is er opnieuw geen avondstudie voor onze leerlingen, omdat er Europese thuiswedstrijden zijn van SV Zulte Waregem.

 

 

KIJKTIP: renner Julien Vermote komt getuigen over zijn geloof

wo, 04/10/2017

Opvallende getuigenis tijdens de startviering voor de leerlingen van het derde en vierde jaar. Niemand minder dan profwielrenner Julien Vermote kwam er getuigen over zijn geloof. En Kerknet maakte er deze reportage over:

De omgekeerde wereld

wo, 04/10/2017

Kijk maar eens goed, dan zie je al snel het verschil. Dit zijn niet zomaar foto’s van één of andere les, maar wel van een boeiend project van de leerlingen van 6 Informaticabeheer. Zij draaien de rollen om en geven zelf les aan leerkrachten. De onderwerpen zijn heel uiteenlopend, maar altijd hebben ze te maken met informatica.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Recente activiteiten


Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.

Toon alle activiteiten