Welkom op ons extra inschrijfmoment!

06/06/2019

Op zaterdag 8 juni 2019 is onze school uitzonderlijk open van 9 tot 12 uur voor nieuwe leerlingen die willen inschrijven of jongeren en hun ouders die nog vragen hebben over onze school, onze richtingen en de onderwijsvernieuwing die op 1 september ingaat. Van harte welkom!

Zit je in het zesde leerjaar en moet je binnenkort een nieuwe school en studierichting kiezen? Je bent van harte welkom om kennis te maken met onze school, ons team en onze studierichtingen. Dat kan elke schooldag tijdens de openingsuren, maar uitzonderlijk ook op zaterdag 8 juni 2019 tussen 9 en 12 uur. Tijdens de zomervakantie is de school open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur, behalve 11 juli tot en met 18 augustus. Dan is de school gesloten.

 

Je was fantastisch dit schooljaar!

 

Als sfeerbeeld hebben we alvast volgend kort filmpje gemaakt over enkele van de uitschieters van het (bijna) voorbije schooljaar:  het onthaal van de eerstejaars op de eerste schooldag, de sportdagen,  onze kerstactie voor het goede doel, de plogactie met de spelers van Essevee, onze theater- en muziekprojecten met leerlingen en leerkrachten, het afscheid van algemeen directeur Jean-Marie Noreillie, ...

 

 

 

Ontdek HIER onze nieuwe studierichtingen vanaf 1 september

Andere activiteiten

360° rondje College

Meer activiteiten

Er gebeurt nogal wat op onze school: sport, cultuur, ontspanning, internationale uitwisselingen en excursies, … voor, tijdens en na de lessen. Bekijk hier de foto’s van de meest recente activiteiten.
Toon alle activiteiten

aa